dilluns, 7 de febrer del 2011

Feixisme a La Fàbrica

Aquets dies ha estat notícia, malaurada notícia, el fet que a una persona no se l' ha atés al 112 i la Fàbrica per parlar en valencià. Que aquestes coses passen encara indica a les clares que tenim una democràcia molt, molt justeteta.I , damunt, hi ha partits com UDyP (Unión, Democracia y Progreso) de la Rosa Díez que munta uns embolics de l' hòstia perquè a una xiquet no se'l pot matricular en línia castellana. És el nacionalisme espanyolista més dur, i el representant a Alcoi, Rafael Adrián, ha militat al partit comunista Unificació Comunista i a hore sd' ara el seu partit actual UDyP competix amb el Partit Popular per un mateix electorat. Aquest partit és brossa política, sí brossa política. Encara ens voldran fer vore que el castellà està perseguit i discriminat. És olt lamentable i trist que no ens pugam expressar amb la nostra llengua. El feixisme campa pels seus respectes a Alcoi, concretament a l' ambulatori de La Fàbrica. Què fan les nostres autoritats? Res de res. Què fa l' oposició política municipal? Res de res. Dolents dies per als valencians parlants, que ens haurem d edir valencianscallants.

3 comentaris:

Sell*llés ha dit...

Podriem escriure pàgines i pàgines sobre UPyD. Fa mesos em mostrava bel·ligerant amb el seu menyspreu cap a la nostra cultura i llengua. Ara passe d'ells. Millor no malbaratar esforços ni donar publicitat a gent que, d'entrada, consideren el castellà llengua superior. I es creuen amb "dret a elegir" (si nosaltres anàrem a Getafe no tindriem eixe dret que ells reclamen ací).

Però, compte! No volen el bilingüisme, cerquen el "dret" a IGNORAR la nostra llengua. Volen viure als territoris de parla catalana sense haver d'aprendre català.

Pel futur del català, única llengua oficial!

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Esperem que el temps pose a UpyD al lloc que li pertoca. A les últimes eleccions catalanes a força d'utilitzar aquest discurs de la llengua i altres imbecil·litats van treure menys vots que la candidatura encapçalada per Carmen de Mairena. Com a resposta Rosa Díez va dir que Catalunya era una "societat malalta". Curada diria jo. A vore si la vacuna contra l'estupidesa arriba també a Alcoi i al País Valencià.

Judith ha dit...

Per desgràcia, sempre hi ha estúpits.