dimarts, 16 de desembre del 2008

TRIBULACIONS D'UN ALCOIÀ A ALCOI

Escric estes ratlles mentre els meus alumnes ús del seu dret a la vaga. Ham demostrat tindre més trellat que nosaltres els professors. Bé, ja són aquí les vacances de Nadal, un anys més els mateixos tòpics. Servidor per la seua banda a treballar –estan demanant-me asrticles d’ opinió sense parar- i a tancar-me al Baradello. Tampoc tinc un euro. De tota manera compliré amb alguns tòpics: ensaio ala filà el divendres, sopar del pobre el diumenge, sopar de la vespra de Nadal amb la família de la meua dona, dinar de Nadal amb la meua família directa i Cap d’ Any ala plça d’ Espanya. Els reis enguany pobres, come stic jo.

Per altra banda l’ amic Rafa Hernádez va recuperant-se poc a poc. La veritat és que ha sigut tot un colp la seua malaltia. Esperem la seua recuperació; la seua família, els seus amics, els seus alumnes i la història local el necessiten.

Pel que respecta a la política local, el PSOE ja ha té nou secretari local, a vore si s’ acaben les baralles internes, hi ha unitat i fotem al PP. I EU, BLOC i Esquerra Republicana del País Valencià a unir-se i deixar de dividir el vot veritablement d’ esquerres i nacionalista. Hem de tombar al PP d’ Alcoi i cada vot és molt valuós. Aquests partits tenen uns objectius semblants i l´únic que els separa és el personalisme.