divendres, 6 de juny del 2008

CARRERS A TERRORISTES

Efectivament, estic d’acord en suprimir qualsevol referència positiva, ja siga dedicant carrers, monuments o qualsevol altre acte, als terroristes. Per tant, res que objectar a la decisió de la justícia en ordenar llevar el nom d’ un carrer i un monòlit a major glòria d’ un etarra. I aprofite l’ avinentesa per a condemnar el terrorisme.

Però condemne qualsevol terrorisme. Per tant, no puc comprendre com encara hi ha carrers dedicats a terroristes arreu de l’ estat espanyol. Com poden tindre un carrer personatges com Muñoz Grandes, considerat criminal de guerra pel Tribunal de Nuremberg. Com pot tindre un carrer la División Azul, comandada pel mateix Muñoz Grandes, i que va lluitar al costa dels nazis. Com pot tindre un carrer gent com José Antonio Girón, pistolero falangista que atemptaven contra la vida dels republicans durant la Segona República. Com pot tindre un carrer el general Yagüe, autor d’ un dels fets més brutals de la Guerra Civil: l’ assassinat en massa de mils de republicans a Badajoz. Com pot tindre en Santander Franco una estàtua eqüestre, ell cap visible d’ un règim feixista, terrorista, torturador i il·legal. I així, podria donar unallarga llista. S’ entrevistaria Zapatero amb un terrorista etarra? No, ni ho espere ni desitge. Com li dona la ma a Bush; això sí, almenys no han tingut contactes cara a acar. No és el president dels Estats Units un terrorista. Doncs, clar que sí. O les entrevistes amb els mandataris xinesos o saudís. Aquests són tan terroristes com els de l’ ETA:

També algun dia voldria que el PSOE m’ aclarira la causa per la qual mai no van deportar a Leon Degrelle, cap del partit nazi de Bèlgica, considerat també criminal de guerra pel tribunal de Nuremberg, i a Espanya des de la finalització de la Segona Guerra Mundial. El malparit de Degrelle va morir a Madrid plàcidament, quasi centenari sense haver mai abjurat dels seus crims i, a més, fins els darrers dies de la seua llarga vida intervenint en actes feixistes. Que conseqüents són tots.

2 comentaris:

Adara ha dit...

No soy ni pija, ni alumna, ni alcoyana, ni pelota...doctor, doctor...no soy nadie

Bueno, simplemente te he seguido la pista por algunos artículos del periódico y te quería dar la enhorabuena por haberte animado a escribir un blog, (moda que últimamente se está extendiendo entre la población).

Y ésta modalidad de darse a conocer a través de un blog es lo que ya les hacía falta a “ciertas” alcoyanas , porque si la Beckham y la Preysler lo tienen, ellas no van a ser menos. Y ya veremos como en breve se ponen a escribir, aunque sólo sea para dar la receta de la pericana o para comentar el modelito que van a lucir en el próximo evento que tienen en el círculo.


PD (Respecto al post de hoy...poca cosa que contar...efectivamente hay que quitar mucha basura de muchos sitios).

Paulino! ha dit...

ei ricard!! soc pau hernandez!! espere que sapigues qui soc xee !!! jaja

es molt bo el blog aquet eee... a vore si el faig un poquet de publicitat que segur que interesa a moltisima gent!!

Enhorabona!!