dimecres, 21 de gener del 2009

TRIBULACIONS D'UN ALCOIÀ A ALCOI

OBAMA

Sí, se que no sóc gens original parlant d' Obama, però no me'n puc sustraure. Ahir vaig estar mirant tota la cerimònia de l' acte de jurament. Sí, clar, és un fet revolucionari que un negre -millor dit, un mulat- siga president d' USA., encara que sóc de l' opinió que la vertadera revolució estaria en que fóra president un indígena, o siga, un xeroqui, apatx, sioux....I Obama va a demostrar que els negres són tan incompetents com els blancs. Hi ha persones competents independentment de la seua raça, religió o sexe. Miguel Peralta i Jordi Sedano són blancs i són d' una mediocritat insultant i aclaparadora. José Bono i Javier Solana són blancs i són uns professionals de la política.
I, tornant a Obama, farà la política que li deixen els grups de pressió que a USA són nombrosos i forts i si aquests necessiten petroli per a desenvolupar-se el trauran d' Alaska diga Obama el que diga.
Collons, estic llegint que Camps ha dit que Aznar és el nostre Obama. Ai, senyor! que tinga que escoltar -llegir- estes coses a la meua edat.

2 comentaris:

Sr. X ha dit...

Buenas Ricard!!!!

Nada, el otro día en clase se te escapo (no se si intencionadamente o no) que tenias un blog y San Google ha hecho el resto.

Bueno me he pasado a leerte un rato...

Saludos!!!


UN MADRIDISTA DE 1º BAT C

Sr. X ha dit...

A Good Woman:
A mí me gusta América. Nómbreme otra sociedad que haya pasado de la barbarie a la decadencia sin molestarse en crear una civilización entre medias.